راز پخت سریعتر و خوشمزه تر پاستا؛ چرا باید پاستا را در آب سرد بپزیم؟

پختن ماکارونی در آب سرد روشی نوآورانه است که زمان پخت را کاهش می دهد و قوام «آل دنته» را حفظ می کند.

ممکن است این ضرب المثل را شنیده باشید که «دیگی که دیدی هرگز نمی جوشد» (چیزی که منتظرش هستید خیلی دیر می آید). اما اگر اصلاً مجبور نبودید صبر کنید تا بجوشد چه؟

فرانچسکا زنی، سردبیر مجله مواد غذایی و متخصص پاستا، روش جدیدی برای پخت ماکارونی پیشنهاد می کند که به شما امکان می دهد بدون آب جوش، ماکارونی لذیذ و سفت دریافت کنید. زنی توصیه می کند به جای استفاده از یک قابلمه بزرگ آب جوش، از مقدار کمی آب سرد استفاده کنید و ماکارونی را مستقیماً در آن بریزید. سپس حرارت را روشن کنید. این کار نه تنها باعث کاهش مصرف آب می شود بلکه زمان پخت را نیز کاهش می دهد و همان نتیجه خوشمزه و مطلوب را خواهید گرفت. علاوه بر این، بافت “al dente” آن (یک اصطلاح ایتالیایی برای نرمی پاستا) نیز حفظ شده است.

اگرچه این روش ممکن است در ابتدا غیرعادی به نظر برسد، اما بسیاری از کارشناسان آشپزی از جمله آلتون براون و جی. این روش توسط J. Kenji López-Alt تأیید شد و تیم آزمایش آشپزخانه آمریکایی تخمین زد که زمان پخت و پز می تواند تا 45٪ کاهش یابد. البته این روش برای همه انواع پاستا مناسب نیست. پاستاهای پر شده مانند تورتلینی، راویولی یا ماکارونی تازه نباید در آب سرد پخته شوند. اما اگر از ماکارونی خشک استفاده می کنید و زمان کمی دارید، این روش می تواند به شما کمک کند سریعتر نتیجه بگیرید.

منبع: https://www.kojaro.com/food/209580-cook-pasta-cold-water/

تحریریه دی 2 دی تور

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *